FAQ

Garanteret hurtigt levering. Vi sender dag til dag ved bestilling inden kl 13.00. Ved bestilling af Love in a bag sender vi en pakke afsted med det samme. Fra den første i måneden efter, modtager du automatisk din næste Love in a bag. 

Denne leveringsmetode kan KUN anvendes hvis du har et sted hvor pakken må stilles.

Lav en fuldmagtaftale med GLS klik her

 

Du skal være opmærksom på at pakken ikke bære op og derfor kun sættes i stueetagen- hvis du bor i opgang så sættes pakken kun i opgangen hvis denne er ulåst.

Hvis pakken forsvinder efter den er sat, er det DIT ansvar. Det betyder at hvis pakken er forsvundet, ødelagt eller andet så skal du selv betale for en ny pakke og indhold.

Din Love in a bag vil blive sendt alle hverdage inden klokken 13.00. Med undtagelse af ikke brofaste øer, eller pakker til udlandet. 

Hvis din pakke ikke er kommet frem inden for 48 timer så kontakt os.

Tag ikke i mod din pakke hvis den er ødelagt. Er du i tvivl så åben den i gls pakkeshop eller sammen med GLS, og tjek om at er kommet sikkert frem. 

Gem emballage og vare og kontakt os med det samme hvis du oplever ødelagte ting.

Hvis du modtager din pakke og der mangler i forhold til det du har bestilt, så skal du kontakte os med det samme inden for 48 timer. 

Vi sender til en pakkeshop (hvor du selv afhenter pakken) samt til erhvervsadresser,

Gratis levering ved køb for over 400kr / under 20kg
Vi sender også pakken til levering hjemme ved dig selv, her SKAL du skrive hvor pakken må stilles, da den ellers ikke kan sendes.

Lav en fuldmagtaftale med GLS Klik her 

 Bemærk, risiko for leveringen overgår til dig når pakken er stillet og så er det dit ansvar at pakken står forsvarligt.

 

Ja det er korrekt vi genbruger så meget som muligt af den emballage vi selv modtager pakker i. Derud over modtager vi også genbrugskasse fra andre butikker. Vi gør dette for at skåne miljøet mest muligt.

Ønsker du af opsige dit abonnement? Helt i orden send os en mail 2 dage før afsendelsen. Send mail til kundeservice@loppetjansen.dk 

De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14dage.

Fortrydelsesfristen udløbet efter den dag at du modtager varen

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddel os dette. Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail) vores mail er kundeservice@loppetjansen.dk vores adresse finder du nederest på siden.

Fortrydelse fristen er overholdt, hvis de sender deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber. Varen skal være modtaget retur inden for 14 dage efter fortrydelsesfristen er modtaget.

Varen skal sendes direkte til vores adresse med omdeling – En pakken som vi skal afhente i en pakkeshop eller lign. koster et modtagelsesgebyr på 75kr.

En pakke der komme retur fordi du har glemt at afhentet den ved pakkeshoppen anses ikke som rettidig brug af fortrydelsesretten, og du vil blive pålagt både fragt for fremsendelse og returforsendelse af pakken. Du vil få dine penge retur minus fragtudgifterne. 

Køb en returpakkelabel her  

Hvis du fortryder så send varen retur til os inden for 14 dage.

Vi  tilbagebetaler dine penge hurtigst muligt til det kreditkort der blev brugt og seneste efter 14 dage.

Varen skal være i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den for at du kan få hele beløbet retur.
Det betyder at emballagen og diverse mærker skal være på varen når den returneres. Varen skal være ubrugt dvs. den skal være fri for hår, snavs og lugt.
Godbidder er fødevare og tages ikke retur af hensyn til fødevaresikkerhed.

Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke, så den kan spores, og du har mulighed for at få erstatning hvis varen forsvinder/beskadiges under transport.


Husk at pakke varen godt ind, da det er dit ansvar når du sender pakken retur.

Overføres retur til dit kreditkort.

Du har ifølge Dansk Lov, ret til 2 års reklamationsret, dog med forbehold for varens holdbarhed samt korrekt opbevaring af varen.
Reklamationsretten dækker ikke udefra kommende skader, som er indirekte eller direkte forskyldt af brugeren/dyret.

Reklamationsretten dækker skader og fejl, som kan påvises at have været på varen, ved købet.
Hvis du opdager en fejl ved varen skal du kontakte os straks skriftligt på mail inden du sender noget retur.

Hvad er udefra kommende skader

Det er fx. bid, frost, vand, skidt eller hvis du selv har ændret på produktet. Dette er skal ikke regnes for en fyldestgørende liste over udefrakommende skader, men blot nogle eksempler.
Hundelegetøj bides i stykker kan man ikke reklamere over.

Vi dækker kun porto udgifter til returforsendelse og genforsendelse hvis reklamationen er berettiget og hvis der inden returforsendelsen er taget kontakt til os.

 

Adresse:

Loppetjansen

att: Love in a bag

Østbirkvej 7

5240 Odense NØ

mail: kundeservice@loppetjansen.dk