Handelsbetingelser

Love in a bag

 

Leveringsbetingelser

  • Fri fragt
  • Leveringsmetoder
  • Flex levering
  • Manglende indhold/beskadiget indhold

Abonnement

  • Hvornår starter abonnementet 
  • Fortrydelsesret

Sådan leverer du retur

  • Krav til returvare
  • Fri fragt
  • Pengene retur

 

Reklamation

Sikker betaling

Brug af koder (gave, værdi og andre koder)

Persondata politik

Priser

  • Ordreaccept

Cookies

Vores oplysninger 

Leveringsbetingelser
Bestil inden kl. 13.00 alle hverdage*, og vi afsender din pakke samme dag.

De fleste pakker vil blive leveret 1-2 hverdage efter afsendelsen.
Til ikke brofaste øre, skal man påregne 2-4 dages leveringstid.
Ved bestillinger til udlandet varierer leveringstiden, skriv til os for at få oplyst disse.

Du modtager IKKE pakker i weekenden.

Pengene vil blive trukket på dit valgte betalingskort, når vi afsender ordren.

FRI FRAGT (gratis fragt) 
Vi giver FRI fragt på pakker som omdeles i Danmark med GLS pakkeshop ved køb for 400kr/max. 20 kg.

Leveringsmetoder i DANMARK
GLS pakkeshop (privat) hvor dine varer bliver leveret hos den pakkeshop som du selv vælger. Du modtager en sms/e-mail fra GLS når din pakke er nået frem.
GLS Erhverv leveres på din erhvervs adresse, som du oplyser. Husk virksomhedens navn, og at der skal være nogen til at tage imod pakken.
GLS Privat levering. Her SKAL du skrive hvor pakken må stilles, da pakken ellers ikke kan sendes.

GLS pakkeshop er vores standart leveringsmetode, og vælger du en anden en denne leveringsform, kan du ikke kræve portoen retur ved fortrydelse af dit køb.

 

Abonnementer

 

Hvornår starter abonnementet?
Abonnementet starter med det samme og efterfølgende får du tilsendt en identisk ordre i det interval som du har valgt.
Pengene vil blive trukket på dit valgte betalingskort når vi afsender ordren.

Du kan altid opsige dit abonnement senest 2 hverdage før næste levering.
Du har samme fortrydelsesret som hvis du havde købt ordren på normal vis.
Hvis der er prisstigninger vil du blive kontaktet inden prisstigningen træder i kraft.
Vi tager forbehold for fejl og en ordrebekræftelse er ikke en godkendelse af din bestilling og vi forbeholder os ret til at annullere din ordre. 

Fortrydelsesret
De har som privatkunde ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen starter den dag at du modtager varen eller den er klar til afhentning i pakkeshop/posthus.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os dette. Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail) vores mail er kundeservice@loppetjansen.dk vores adresse finder du nederest på siden.

Fortrydelse fristen er overholdt, hvis de sender deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber. Varen skal være modtaget retur inden for 14 dage efter fortrydelsesfristen er modtaget. 
Du kan ikke returnere en ordre ved at nægte modtagelsen eller ved at undlade at afhente pakken i pakkeshop/posthus. Hvis vi modtager pakken retur så har du ikke overholdt din fortrydelse frist og du vil selv skulle afholde alle fragtudgifter til både frem og tilbage forsendelse af pakken.

Følger af fortrydelse
Hvis de udøver deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste standart levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder seneste 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som de har benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre de udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges de ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen vil ske inden for 14 dage.
Du skal selv afholde udgifter til returforsendelsen.

 

Sådan leverer du retur:

Krav til returvare
Varen skal være i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den for at du kan få hele beløbet retur.
Det betyder at emballagen og diverse mærker skal være på varen når den returneres. Varen skal være ubrugt dvs. den skal være fri for hår, snavs og lugt.
Foder og godbidder er fødevare og tages derfor ikke retur.

Hvis brugte varer sendes retur, så vil vi vurdere hvad vi kan gensælge varen for som brugt, dette er ofte 10-50% af den oprindelige salgspris.

Pakken skal sendes retur til VORES adresse og ikke til en pakkeshop/posthus eller andet.

Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke, så den kan spores, og du har mulighed for at få erstatning hvis varen forsvinder/beskadiges under transport.

Vi modtager ikke vare retur efter de 14 dages returret. Det er din egen pligt at undersøge om du returnerer inden for de 14 dage, hvis du er i tvivl så send os en e-mail med dit ordrenummer.

Ansvaret for varen overgår til forbrugeren ved forbrugerens modtagelse, og først ved sælgers modtagelse af en returneret vare er ansvaret igen sælgers.

Pakken skal sendes retur til VORES adresse og ikke til en pakkeshop/posthus eller andet. Hvis vi skal afhente en pakke et andet sted så vil det koste dig et gebyr på 75kr.

 

Pengene retur.

Du får pengene retur til det kort du har brugt til købet inden for 14 dage.

 

Reklamationer
Du har ifølge Dansk Lov, ret til 24 måneders reklamationsret, gælder også brugte varer og skaffevarer, men ikke specialfremstillede varer, f.eks. varer med specielle mål eller indgraveret navn. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen. Kontakt os skriftligt på mail til kundeservice@loppetjansen.dk og skrive hvori at fejl/mangler består, og med forbehold for varens holdbarhed, samt korrekt opbevaring af varen.
Reklamationsretten dækker ikke udefra kommende skader, som er indirekte eller direkte forskyldt af brugeren/dyret.
Reklamationsretten dækker skader og fejl, som kan påvises at have været på varen, ved købet.

Send ikke vare retur inden du har kontaktet os da vi ikke dækker evt. transportudgifter hvis du selv vælger at sende den retur.

 

Klageadgang
Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt og ikke kan blive enig med vores Kundeservice om en fornuftig løsning på tvisten. Du skal følge linket for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet:https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx

 

Lovvalg og værneting
Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse Betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.

 

Garanti
Vi udsteder ikke selvstændige garantier.

Sikker betaling
Du kan altid være sikker på at dine oplysninger er fortrolige og sikrede når du handler hos Loppetjansen ApS Vi benytter os af et sikkert betalingssystem, som er verificeret af NETS.

Brug af Gavekort/værdikort/rabatkoder
Du kan max bruge 1 værdikort/rabatkode/samt andre koder pr. ordre

Man kan ikke kombinere Gavekort/værdikort eller rabatkoder, og hvis man har flere af ovenstående må man vælge hvilken en man ønsker at bruge på den pågældende ordre.

Gavekort og værdikort fratrækkes varens pris og man kan ikke opnå GRATIS fragt ved fx. at handle for 400kr på gavekort/værdikort.

 

Persondata politik
Ved bestilling af varer gemmer vi dit navn og din adresse i vores ordredatabase. Disse informationer bruges kun til at kunne levere dine produkter og senere i forbindelse med evt. reklamation. Hverken dit navn eller adresse bliver videregivet til 3. part. Oplysningerne er således fortrolige mellem dig og Loppetjansen.dk.

Dine oplysninger bliver gemt for altid, men du kan blive slettet fra vores kundekartoteket, hvis du sender en e-mail til os.

Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser for privatkunder er inklusive 25% moms.

 

Ordre accept

Priserne som er er angivet på siden er invitation til køb og din ordre er først accepteret når du modtager en afsendt mail fra os.

Efter du har lavet din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse, men dette bekræfter blot hvilke vare du har købt og er ikke en accept af din ordre.
Der kan være ordre som er vi vil nød til delvist eller helt at annullere. Dette kan skyldes fejl i mængder, prisfejl, ved begrænsninger for køb, fejl ved vare eller ved mistanke om svindel.
Du vil altid blive kontaktet hvis vi fjerner en vare fra din ordre eller hvis vi annullerer din ordre.
Du vil blive kontaktet pr. e-mail, det er derfor vigtigt at din e-mail er korrekt og at du tjekker den jævnligt.
Der kan forekomme prisfejl på siden og en ordrebekræftelse er ikke et bindende tilbud, hvis der er fejl i prisen, vil du blive kontaktet inden afsendelse af din ordre. Vare til 0 kr. er ALTID en fejl og du kan som kunde ikke på råbe dig retten til en vare til denne pris.

Loppetjansen ApS

att: Love in a bag

Østbirkvej 7

5240 Odense NØ
Cvr nummer  30613899

Disse handelsbetingelser gælder udelukkende ordrer lavet på webshoppen.